Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce au găsit polițiștii în mașina șoferului care a murit în accidentul din Constanța. Avea permisul suspendat din septembrie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tânărul din Constanța care a murit în noaptea de luni spre marți într-un cumplit accident de circulație avea permisul suspendat din luna septembrie.

Fusese prins în trafic gonind cu aproape 200 de km pe oră. Luni spre marți noapte, a pierdut controlul mașinii și a zburat, pur și simplu, peste un sens giratoriu. Acul vitezometrului s-a oprit la 170 de km pe oră. În mașină a fost găsită și o sticlă cu whiskey, însă nu se știe, deocamdată, dacă șoferul era sau nu sub influența alcoolului.

Tragedia a avut loc, luni spre marți noapte, în jurul orei două, la ieșirea din municipiul Constanța. Șoferul, de 24 de ani, gonea cu o viteză foarte mare și, probabil de aceea nu a mai putut controla mașina.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum mașina se apropie rapid de sensul giratoriu. Șoferul pare să nu vireze în niciun fel, pentru a se înscrie pe traseu, iar mașina pur și simplu zboară câțiva metri și se răstoarnă în aer, apoi se prăbușește pe șosea.

Cătălina Marian, purtător de cuvânt al IPJ Constanța: „Conducătorul autoturismului a decedat. În urma verificărilor s-a constatat că șoferul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturismul pe drumurile publice”.

Citește și
accident
Accident cu 6 victime în Suceava. Un microbuz și o autoutilitară s-au izbit violent | GALERIE FOTO

Polițiștii spun că i-au suspendat permisul în urmă cu două luni pentru că l-au depistat gonind cu aproape 200 de km pe oră, pe un bulevard din Constanța. Luni spre marți noapte, acul kilometrajului s-a oprit la 170 de km pe oră. În mașină, oamenii legii au găsit și o sticlă cu whiskey, însă doar necrospia va stabili dacă bărbatul a consumat alcool înainte de a urca la volan.

Tânărul lucra pe perioada verii ca salvamar în stațiunea Mamaia. Era pasionat de caiace și a participat la numeroase operațiuni de salvare.

Victor Fedul, salvamar Mamaia: „Era om de bază la noi, la foișor. Îl propusesem să rămână cu noi pe timpul iernii și el mi-a zis că va pleca în străinătate, în Olanda. Îi plăcea foarte mult să iasă pe apă cu caiacul, să meargă cu paddle-ul”.

Ivan Valentin, șef de sector Salvamari Mamaia: „Cine știe... A accelerat foarte tare. După cum am văzut, mașina arăta foarte urât, avea viteză, nu glumă”.

Autoturismul va fi expertizat de specialiști, pentru a stabili dacă nu cumva o defecțiune tehnică ar fi una dintre cauzele accidentului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult