Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce au găsit polițiștii în camera femeii care și-a otrăvit familia cu mercur. Aceasta ar fi distrus și un televizor din casă

Your browser doesn't support HTML5 video.

O bătrână de 83 de ani din Ilfov este acuzată că a încercat să-și omoare familia. Ginerele femeii a început să se simtă tot mai rău și a ajuns la spital cu intoxicație cu mercur.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Întreaga familie era la masa în momentul în care a fost descoperit acel metal foarte nociv pentru organism, care a reieșit la spital că este mercur, în urma radiografiilor pe care membrii familiei le-au făcut.

Urmează să iasă și rezultatele analizelor de sânge pentru a vedea și în ce concentrație au fost otrăviți membrii familiei cu mercur.

Cel care a sunat la poliție este ginerele femeii, un bărbat de 48 de ani. Acesta a spus că el și fiul lui au fost intoxicați cu mercur, fiul său având 18 ani.

A reieșit ulterior, în urma anchetei, și că inclusiv fiica femeii, dar și câinele familiei au fost intoxicați prin aceeași metodă. În mâncarea animalului au fost găsite resturi din această substanță.

Citește și
soldați ruși
Două femei au otrăvit 35 de soldaţi ruşi la Simferopol. 24 dintre ei au murit

În camera femeii a fost găsit un flacon care ar conține această substanță, dar și fotografiile arse ale membrilor familiei.

Pentru că în seara respectivă a avut loc un conflict în această familie, iar femeia ar fi distrus un televizor, a fost deschis un dosar penal pentru distrugere și violență în familie.

Pe numele femeii a fost emis un ordin de protecție provizoriu, ceea ce înseamnă că cel puțin cinci zile, aceasta nu are voie să se întoarcă acasă. Ea a fost internată într-un spital unde primește îngrijiri medicale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult