Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Caz scandalos la Spitalul din Slobozia. Un pacient cu piciorul rupt a așteptat 10 zile să fie operat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz scandalos la Spitalul din Slobozia. Pentru că unitatea medicală are un singur anestezist și sunt multe intervenții un pacient a așteptat 10 zile ca să fie operat la picior.

Acum medicul care îl avea în grijă este cercetat pentru că nu și-a transferat bolnavul la un alt spital întrucât viața acestuia era în pericol.

Bărbatul de 32 de ani a ajuns la urgența spitalului din Slobozia în prima zi de Paște. A căzut și și-a fracturat piciorul iar medicul care l-a examinat a decis că omul trebuie operat de urgență. Numai că în spitalul de urgență din Slobozia există un singur anestezist, așa că intervenția a fost amânată.

Bărbatului i-au fost administrate mai multe calmante pentru durere. Abia după zece zile a fost operat, iar acum starea lui s-a îmbunătățit.

Reprezentanții spitalului din Slobozia susțin că întreaga responsabilitate este a medicului în evidențele căruia se află pacientul.

Managerul unității medicale spune că medicul ar fi trebuit să transfere pacientul la o altă unitate medicală. La Slobozia sunt 5 medici chirurgi și un singur anestezist.

Într-o singură zi la spitalul din Slobozia au loc cel puțin 100 de operații. Acum, o anchetă internă va stabili cine este vinovat. De asemenea și familia pacientului a depus o plângere la spitalul de urgență din Slobozia. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult