Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Carambol pe șoselele din Timiș, cu șapte persoane implicate. Care e starea victimelor

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost o zi plină de accidente pe șoselele din județul Timiș. Șapte persoane au fost implicate marți seară într-un carambol pe Drumul Național 6, în dreptul localității Remetea Mare.

Femeia care a provocat tamponările a ajuns la spital.

Mai devreme, o șoferiță începătoare a ajuns cu mașina sub un TIR, după ce un alt conducător auto i-ar fi tăiat calea într-un sens giratoriu.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Cu câteva ore înainte, un alt impact s-a produs în sensul giratoriu de la intrarea pe centura Timișoarei.

Șoferița de 56 de ani - care era cu soţul în mașină - circula pe banda exterioară.

Șoferiță: „Am luat sensul și să o iau spre centură și băiatul o venit și mi-o tăiat calea și s-o băgat direct în bordură.” Femeia - care se ducea spre casă - a încercat să evite impactul, însă a ajuns sub remorca unui TIR care aștepta să intre în intersecție.

Citește și
accident bistrita nasaud
Cum s-a produs accidentul din Bistrița-Năsăud. Băiatul care a murit a furat mașina părinților și a plecat cu șapte prieteni

Șofer camion: „A lovit și acolo stâlpul ăla, indicatorul și direct în mine o dat. Eu vin din Olanda, trebuie să merg aici, la un depozit să descarc. Chiar mă uitam pe geam când am văzut că s-a întâmplat tot”.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în accident.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult