Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bătaie în plină stradă în Iași sub privirile copiilor. Ce a decis instanța

Your browser doesn't support HTML5 video.

După o ceartă zdravănă între copii, părinții lor s-au luat la bătaie și unul dintre bărbați, în vârstă de 34 de ani, din Iași, este cercetat sub control judiciar, după ce l-a lovit cu sălbăticie pe celălalt tată.

O filmare care surprinde conflictul dintre cei doi, postată apoi pe internet, i-a determinat pe polițiști să se autosesizeze. 

În imaginile suprinse de un trecător se vede cum unul dintre bărbați îl lovește cu sete pe celălalt. Victima încearcă să se apere, în vreme ce copiii celor doi asistă îngroziți la întreaga scenă. Incidentul s-a petrecut în urmă cu 2 zile, în fața unui bloc.

Cei doi copii ai victimei, de 9 și 11 ani se dădeau într-un leagăn. Fiul mai mare al agresorului a început să se certe cu ei, iar aceștia și-au chemat tatăl. Când bărbatul l-a certat pe băiat, acesta și-a chemat și el tatăl în ajutor.

După scandal, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar instanța a decis să fie cercetat sub control judiciar. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul ar putea ajunge la închisoare.

Citește și
agresiune
Bătaia dintre trei adolescente din Turda s-a sfârșit șocant. Ce a făcut mama uneia dintre ele

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult