Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat din Mureș, mort pe câmp. Animalul găsit de polițiști în apropiere

Un bărbat din Mureș ar fi fost ucis de un taur, din primele ipoteze ale polițiștilor. Victima de 55 de ani a fost găsită decedată pe un câmp, cu mai multe răni pe corp.

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost găsit fără viaţă, pe un câmp, cu numeroase leziuni pe corp, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Una dintre ipoteze este că bărbatul a fost atacat de un taur, transmite news.ro.

Moartea bărbatului a fost anunţată la 112 miercuri, în condiţiile în care, pe o păşune din apropierea localităţii Valea Largă, a fost găsit trupul bărbatului.

„La faţa locului, s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 55 de ani, din Valea Largă care prezenta, la nivelul întregului corp, mai multe răni, posibil cauzate de un taur, identificat în proximitatea cadavrului”, informează, joi, Poliţia Judeţeană Mureş.

Necropsia realizată de legiştii de la Institutul de Medicină Legală Mureş va stabili cu exactitate a cauzelor decesului.

Citește și
animale fermier
Caz șocant în județul Brașov. Animalele unui fermier au murit în chinuri, la câteva săptămâni după un alt incident grav

Poliţia a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul şi luării măsurilor legale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult