Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Atenţionare de călătorie emisă de MAE: Posibile perturbări ale traficului aerian din Franţa

MAE informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Franţa că sindicatul principal al controlorilor de trafic aerian a lansat un apel la grevă pentru data de 25 aprilie 2024.

”În acest context, mişcarea de protest ar putea afecta semnificativ traficul aerian, fiind estimată o reducere cu aproximativ 60-70% a zborurilor programate joi, 25 aprilie 2024, pe principalele aeroporturi din statul francez”, a transmis, miercuri, Ministerul Afacerilor Externe, într-un comunicat de presă.

Potrivit instituţiei, cetăţenii români interesaţi sunt sfătuiţi să se informeze cu privire la programul de zbor şi/sau la eventuale întârzieri/anulări, prin contactarea companiilor aeriene, precum şi să consulte paginile web ale aeroporturilor de pe teritoriul Republicii Franceze.

Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie următoarele numere de telefoane de urgenţă, în funcţie de circumscripţia consulară de reşedinţă, astfel:

Consulatul General al României la Paris: +33680713729;

Citește și
MAE
MAE: Nu au existat solicitări de sprijin din partea cetăţenilor români, după atacul Iranului asupra Israelului

Consulatul General al României la Marsilia: +33610027164;

Consulatul General al României la Lyon: +33643627736;

Consulatul General al României la Strasbourg: +33627050022.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor web: https://paris.mae.ro

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult