Modifica setarile cookie
Toate categoriile

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul din Zărnești care a dus la moartea unui preot. Șoferul s-a înecat cu o bomboană

Your browser doesn't support HTML5 video.

La Zărnești, în județul Brașov, un accident stupid a dus la moartea unui om nevinovat. Șoferul unui camion s-a înecat atât de tare cu o bomboană, încât a pierdut controlul mașinii și a intrat pe trotuar, unde a lovit 3 bărbați.

Unul dintre ei, un preot catolic în vârstă de 72 de ani, s-a stins câteva ore mai târziu, la spital.

Accidentul a avut loc în Zărnești, pe o stradă cu sens unic și o singură bandă. Potrivit martorilor, camionul nu avea viteză. Șoferul, un bărbat de 53 de ani, nu ar mai fi controlat vehiculul după ce s-ar fi înecat cu o bomboană dupa cum le-a povestit el polițiștilor.

Ajuns pe trotuar camionul a izbit 3 oameni: un preot romano-catolic, care mergea regulamentar, și doi muncitori nepalezi care lucrau la refacerea unei scări de acces într-un magazin.

L-a lovit mai întâi pe preot, apoi a smuls din asfalt indicatorul de circulație, după care i-a rănit pe cei doi muncitori. Mașina s-a oprit abia la 10 metri distanță.

Preotul Lőrincz Károly Béla, în vârstă de 72 de ani, a fost târât pe trotuar o distanță considerabilă.

Ciprian Streja, ISU Brașov: „Era în stare foarte gravă. Prezenta un tramatism cranio-cerebral și traumatisme toraco-amdominale, cât și o fractură de șold”. Echipajele medicale i-au preluat și pe cei doi muncitori nepalezi răniți. Unul trebuie operat la o mână, celălalt avea doar câteva vânătăi.

Șoferului de 53 de ani i s-a făcut dosar penal.

Cercetările în cazul acestui accident se fac pentru vătămare corporală și ucidere din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult