Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accidentele se țin lanț. Patru adulți și doi copii au fost răniți după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp

Şase persoane, între care doi copii, au fost transportate la spital, marţi seară, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp.  

Accidentul s-a produs, marţi seară, în localitatea Băişoara, judeţul Cluj. „În primă instanţă, echipajele de la Garda de Intervenţie Băişoara au asigurat intervenţia, acestea găsind un autoturism intrat în stâlp. Din fericire, nu au existat victime încarcerate, însă şase persoane au necesitat îngrijiri medicale. Mai exact, a fost vorba despre doi minori, două femei şi doi bărbaţi. Cu toţii au fost transportaţi la spital, fiind conştienţi şi cooperanţi”, a transmis ISU Cluj. La misiune au participat o autospecială cu modul de descarcerare şi trei ambulanţe SMURD, dintre care una cu medic.

Tot marți, o fetiță de șase ani și o femeie au fost rănite într-un accident rutier, în Sibiu, iar în București patru persoane au ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit cu o ambulanță aflată în misiune.

În Gorj, o femeie a murit după ce mașina în care se afla a derapat și s-a răsturnat, în timp ce în Constanța a mai avut loc un accident rutier soldat cu patru victime transportate la spital.

Tot marți, în Bulgaria a avut loc un accident grav între un autocar și un camion.

Citește și
accident gorj
Accident mortal în Gorj. O femeie a murit după ce mașina în care se afla a derapat și s-a răsturnat

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult