Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident în Ferentari. Un bărbat beat și fără permis de conducere a lovit trei mașini

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un accident violent s-a produs sâmbătă seară într-un cartier din Capitală, unde un şofer de 36 ani a lovit 3 mașini - un taximetru ce se afla în mers și alte două, ce erau parcate.

Bărbatul se urcase băut la volan și nu avea permis de conducere. Poliţiştii l-au reținut chiar la locul accidentului şi l-au dus la INML pentru prelevarea probelor biologice.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani a provocat accidentul pe o stradă din sectorul 5 al Bucureștiului, după ce s-a urcat băut la volan. Deşi nu avea permis de conducere, a condus cu viteză foarte mare. A intrat într-o curbă pe contrasens și a lovit un taxi aflat în cursă, iar apoi a ricoşat în două mașini parcate.

Potrivit martorilor, bărbatul circula dinspre Șoseaua Sălaj, către Calea Ferentari din Capitală și a intrat în plin în 3 mașini, în gardul unui bloc și într-un copac. Imediat după accident, acesta a încercat să fugă de la fața locului, iar polițiștii l-au imobilizat, încătușat și dus la secție pentru cercetări.

Oamenii din zonă au fost cei care au sunat de îndată la 112.

Citește și
furt
Un bărbat a furat o mașină și s-a plimbat timp de 3 ore cu ea. Cum s-a terminat cursa

„Eram în casă și m-am uitat pe fereastră când am auzit izbitura și am văzut...Dacă vedeți cum arată mașina de el acolo, vă dați seama ce viteză putea să aibă. Se văd cioburile pe o lungime de 20 de m - 50 de m, nu știu..”, spune o martoră. „Cu taxi-ul acesta l-a lovit pe colț și mai departe a ricoșat direct în pom, pe trotuar....avea tâmpla spartă, fruntea spartă”, a spus un martor. „A fost implicat într-un accident de circulație în urma căruia au rezultat doar pagube materiale. În urma testării cu aparatul alcooltest, a indicat o valoare de 0,64 mg/alcool pur în aerul expirat”, a declarat un reprezentant de la Brigada Rutieră.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul fără a poseda permis.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult