Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident grav în Constanța. Martor: „I-a sărit roata”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un accident tragic a avut loc vineri seară, în județul Constanța. Un bărbat de 65 de ani a murit, iar alți cinci oameni au fost răniți, după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit.

Ceilalți șoferi au încercat să îl scoată din mașină pe șoferul mai vârstnic până la sosirea salvatorilor, dar fără succes. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Accidentul s-a produs puțin după lăsarea întunericului, pe Drumul Național 22, care leagă Constanța de Tulcea. Potrivit martorilor, șoferul de 65 de ani a intrat într-o depășire, moment în care s-a ciocnit de o altă mașină, la volanul căreia se afla o femeie de 21 de ani. Autoturismul condus de bărbat a ricoșat apoi într-o dubă.

Martor: „A vrut să depășească, asta venea din față, eu am trecut la mustață, eram pe partea mea. Intra în mine și am tras dreapta. I-a sărit roata.”

Mai mulți șoferi care treceau prin zonă au sărit să-l ajute pe bărbatul de 65 de ani și au sunat la 112.

Citește și
Acc constanta
Accident grav în Constanța. O persoană a decedat și cinci au fost rănite

„Nu are puls. Pe mine m-a lovit din urmă. // Nu merge scos.”

„Încercăm să îl scoatem în sus. Uite, băiatul e medic.”

Din păcate, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 65 de ani.

Anamaria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: „De asemenea, trei victime de sex feminin au fost transportate la spital conștiente, cooperante, iar două victime de sex masculin au primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior refuzând transportul la spital.”

Polițiștii au deschis un dosar penal, în urma tragediei.

Olimpia Ceară, purtător IPJ Constanța: „Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ."

Circulația pe DN22 a fost blocată mai bine de o oră.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult