Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident grav de muncă în Arad. Un bărbat a fost desfigurat după ce a căzut de pe utilajul cu care lucra

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident grav la o fermă din județul Arad. Un angajat în vârstă de 58 de ani a fost desfigurat după ce a căzut de pe utilajul cu care lucra. Bărbatul a fost dus cu elicopterul SMURD la un spital din Timișoara.

Bărbatul de 58 de ani manevra un utilaj în siloz, la ferma aflată în localitatea Șeitin. La un moment dat, a căzut și a fost lovit peste față de o paletă a mașinăriei. Colegii săi au sunat după ajutor.

Ruxandra Klein, purtător de cuvânt ISU Arad: „La sosirea echipajelor de intervenție și în urma recunoașterii efectuate de către pompieri a fost identificată o victimă, care prezenta multiple plăgi la nivelul feței, fiind conștient.”

Pompierii au reușit să intre cu greu, după bărbat, prin spațiul îngust din lateralul silozului.

Mihai Grecu, medic-șef UPU-SMURD Spitalul Județean Timișoara: „Leziunile erau destul de complexe. Un traumatism cranio facial complex, în rest e stabil hemodinamic, respirator și conștient.”

Citește și
CE Oltenia
Accident de muncă la cariera minieră Roşia, care aparţine de CE Oltenia. Bărbatul are fractură la o mână

Bărbatul rănit a fost dus cu un elicopter SMURD, la spital. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar inspectorii ITM fac propria anchetă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult