Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident cumplit în fața spitalului din Bicaz, între o mașină și o motocicletă. Doi oameni au murit

Două persoane au murit într-un accident care a avut loc duminică în fața spitalului din Bicaz. În accident au fost implicate o mașină și o motocicletă.  

Un grav accident rutier a avut loc duminică după-amiză în fața spitalului din Bicaz, unde doi oameni au murit după impactul dintre o motocicletă și o mașină.

”La ora 16:50, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în orașul Bicaz (în fața Spitalului Orășenesc). În evenimentul rutier au fost implicate o motocicletă și un autoturism. La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Bicaz, Detașamentul de pompieri Piatra Neamț (o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM) și SAJ.

Citește și
IPJ Argeș
Accident grav în Piteşti. O mașină a ricoşat într-un recipient cu GPL și s-a făcut zob

Echipajele de la SAJ și SVSU Bicaz au scos cele două persoane ce se aflau autoturism, una în stare de inconștiență și una conștientă.

Imediat au fost începute manevrele de resuscitare pentru motociclist și pentru pasagerul din autoturism. Din păcate, cele două victime, o femeie de aproximativ 66 de ani (pasager in autoturism) și un bărbat de aproximativ 35 de ani (motociclist) nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestora”, a transmis ISU Neamț.

Șoferul mașinii a fost transportat la UPU Piatra Neamț.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult