Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A ajuns cu mașina furată într-un canal de irigații. Polția a mai avut parte de o surpriză

Un tânăr de 21 ani din judeţul Galaţi, fără permis de conducere, a fost reţinut de poliţişti, după ce, sub influenţa alcoolului, a furat autoturismul unui consătean şi a intrat cu el într-un canal de irigaţii.

Potrivit acesteia, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au identificat un tânăr, de 21 ani, din comuna Umbrăreşti, bănuit că în noaptea de 9 spre 10 august ar fi sustras un autoturism, din curtea unui consătean.

Din cercetări a reieşit că acesta ar fi pătruns în curtea păgubitului, unde era parcat autoturismului şi, după ce l-a sustras, l-a condus circa doi kilometri, intrând apoi într-un canal de irigaţie de pe marginea drumului şi avariindu-l.

În urma verificărilor a reieşit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la testarea alcoolscopică a prezentat valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul, care este cercetat acum pentru furt în scop de folosinţă, conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului, a fost reţinut 24 de ore, iar magistraţii au dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Citește și
BMW aruncat in apa
A primit un BMW de ziua lui, dar s-a enervat si l-a aruncat în rau. Ce cadou voia de fapt

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult