Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un incendiu violent a cuprins trei case, la Ploiești. Un bărbat a murit carbonizat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un om a murit şi trei case au fost înghiţite de flăcări într-un incendiu izbucnit aseară, la marginea Ploieștiului. Vâlvătaia pornită în locuinţa unui bărbat s-a întins cu repeziciune şi a făcut prăpăd.

Gospodăriile erau apropiate una de cealaltă, aşa că pompierii nu au putut limita dezastrul, deşi au ajuns la faţa locului rapid, cu mai multe autospeciale. Doar lemne arse şi ziduri prăbuşite au rămas din casa unui bărbat de 68 de ani, care locuia singur. Trupul omului a fost găsit carbonizat înăuntru. Flăcările uriaşe s-au extins şi la vecini. Iar acum, în prag de iarnă, oamenii au rămas pe drumuri.

Vecină: „Mare era flacără...mare… Vai de mine, se vedea flacăra… Un om zice că a murit. Doamne fereşte, Doamne fereşte!” Când au ajuns pompierii militari la faţa locului, focul era violent şi cuprinsese peste 350 de metri pătraţi de construcţii. Raluca Vasiloaie, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova: „23 de pompieri militari au acţionat cu patru autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. Focul a pornit cel mai probabil din cauza unui coş de fum necurăţat corespunzător.” Din păcate, în ultima săptămână, în Prahova, alţi doi bărbaţi au sfârşit arşi în propriile case. Unul dintre incendii a izbucnit din cauza unui scurt circuit, iar al doilea tot de la coşul necurăţat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult