Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un francez și-a schimbat complet înfățișarea pentru a deveni „un extraterestru”. Ce probleme întâmpină

Un dependent de tatuaje care își supune corpul unor modificări extreme pentru a deveni un „extraterestru negru” a povestit care sunt consecințele.  

Francezul Anthony Loffredo a ales să ăși facă mai multe schimbări corporale de-a lungul anilor. Are corpul plin de tatuaje, globii oculari tatuați, o limbă despicată și țepi pe craniu, scrie Daily Record.

Anthony avea 27 de ani când și-a început călătoria către un aspect mai reptilian, dorindu-și să devină un „extraterestru negru”. În cei nouă ani care au trecut de atunci, el a atras peste 1,3 milioane de urmăritori pe pagina sa de Instagram, The Black Alien Project.

Pentru a obține aspectul dorit, i-au fost amputate două degete de la mâna stângă, împreună cu urechile și are peste 40 de implanturi în cap.

Citește și
Hailey Bieber
Hailey Bieber și-a făcut un nou tatuaj. Ce semnifică. GALERIE FOTO

Cu toate acestea, el a subliniat că vrea să fie tratat ca toți ceilalți, în ciuda aspectului său.

„Sunt un tip normal, lucrez, am o familie. Îmi place să fiu privit ca un tip normal cu o slujbă, cu o familie, care are un prieten, o prietenă, toate astea. Asta este ceea ce mă face normal”, a spus el.

În timp ce Anthony este mulțumit de înfățișarea sa, el a vorbit despre dificultățile întâmpinate pentru a arăta așa.

 „Acest tip de schimbare, nu este doar un tatuaj, este ceva mai amplu”.

El a povestit cum oamenii aleg să traverseze starada pentru a-l evita, cum nu își putea găsi un loc de muncă din cauza aspectului și că a avut parte de critici din partea familiei sale.

„Este o luptă în fiecare zi, pentru că în fiecare zi găsești oameni noi care nu înțeleg, care vor să judece. Așa e viața, nu toată lumea înțelege totul. Ca și mine, nu înțeleg o mulțime de lucruri despre o mulțime de oameni. Nu poți judeca pe cineva, nimeni nu știe ce e în capul cuiva, de ce face asta, trebuie să vorbești cu persoana respectivă.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult