Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bebeluș mort a fost găsit într-o pungă, într-un hotel din Capitală. Mama de 22 de ani și-ar fi provocat avortul

O descoperire șocantă a facută de angajatul unui hotel de 5 stele din București. În timp ce făcea curat într-o cameră, a găsit într-o pungă un bebeluș mort.

Conducerea hotelului a anunțat poliția, iar cazul a fost preluat imediat de polițiștii de la serviciul Omoruri.

Descoperirea a avut loc duminică dimineață, în jurul orei 7 și 20 de minute, iar potrivit ultimelor informații, se pare că angajatul hotelului care se ocupa de curățenie ar fi găsit de fapt bebelușul mort în fața hotelului, pe spațiul verde. Acesta a anunțat autoritățile, iar la fața locului au ajuns polițiștii Secției 17.

Se pare că ar fi vorba despre un avort, iar femeia care și-ar fi provocat acest avort ar fi fost o femeie cazată la hotel, în vârstă de 22 de ani din Iași.

Potrivit unor surse din anchetă, aceasta și-ar fi provocat avortul, care nu este o faptă incriminată, așadar deocamdată nu s-a dispus nicio măsură pe numele acesteia.

Citește și
bebeluș
Bebeluș de un an, găsit mort în casă după ce a înghițit droguri. Ce a dezvăluit autopsia
Reacția reprezentanților hotelului

„Putem confirma că autoritățile au fost chemate la hotel ieri dimineață ca urmare a îngrijorării pentru bunăstarea unui oaspete. În conformitate cu politicile noastre de confidențialitate și de protecție a vieții private, nu putem face niciun comentariu”, au precizat reprezentanții hotelului Marriot.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult