Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A filmat cum a murit prietena ei. Momentul în care o tânără a căzut într-un pasaj, în timp ce cânta pe stradă

Sfârșit tragic pentru o tânără rusoaică de doar 24 de ani în Tbilisi, capitala Georgiei. Ea a fost filmată chiar în momentul în care s-a împiedicat și a căzut într-un pasaj subteran care ducea la metrou.

Imaginile surprinse de prietena ei o arată pe Arina Glazunova, în vârstă de 24 de ani, din Moscova, mergând pe un trotuar și cântând pe melodia „For The Last Time” a trupei rusești Hunger Boys, pe 27 septembrie, notează Daily Mail.

Arina apare în aceste imagini cum se cuită către camera prietenei sale, fără a mai fi atentă încotro se îndreaptă. În timp ce ea continuă să cânte, telefonul se întoarce la prietena ei, care se sperie când o vede pe Arina dispărând cu capul înainte peste marginea unui zid și intrând într-un pasaj subteran. Țipetele panicate ale tinerei pot fi auzite pentru scurt timp în clip. 

Potrivit presei locale, tânără a fost transportat de urgență la spital în urma căzăturii, dar ulterior a murit din cauza rănilor la cap și a gâtului rupt. 

Citește și
secretara carol davila
Secretara-şefă a UMF „Carol Davila”, găsită moartă într-un lac. Cătălina s-ar fi sinucis, dar nimeni nu știe încă de ce

Un mic altar a fost ridicat lângă stația de metrou unde a avut loc tragicul accident, localnicii depunând flori la fața locului. Fotografii ale locului în care a avut loc tragedia arată un perete deasupra unor scări de beton.

Mai mulți utilizatori ai rețelelor de socializare și-au exprimat șocul față de tragedie, iar mai mulți au comentat cu privire la riscurile la care se supun cei care vor să intre în stația de metrou.

https://www.tiktok.com/@ragacev/video/7421072751084997896?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7396298495563843105

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult