Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Se ducea să petreacă cu prietenii la un grătar. Un șofer a murit după ce s-a izbit violent de un cap de pod, în Mehedinți

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un șofer de numai 23 de ani și-a pierdut viața după ce s-a izbit violent de un cap de pod, în Mehedinți. Se ducea să petreacă alături de prieteni, la un grătar.

Tânărul a vrut să depășească o altă mașină, iar șoferul acesteia ar fi virat brusc la stânga, spre parcarea unui magazin.

Ca să evite impactul, tânărul a tras de volan, însă gestul i-a fost fatal.

Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Accidentul s-a produs pe un drum județean, în localitatea Vânători, iar o cameră de supraveghere a surprins momentul impactului violent.

Celălalt șofer implicat a fost și el rănit, dar a refuzat să meargă la spital. Echipele de prim-ajutor au încercat să îl mențină în viață pe tânâr, dar fără succes.

Adrian Tuică – ISU Mehedinți: „Avem o victimă, inconștientă, extrasă de către cetățenii aflați lângă acea zonă și de participanții la trafic”. Panicați că nu mai răspunde la mesaje, prietenii care-l asteptau la gratar s-au gandit la ce este mai rau. Temerile s-au adeverit.

Citește și
accident
O poliţistă de 21 de ani și-a găsit sfârșitul pe un drum din Braşov. Autospeciala ei a fost lovită de remorca unui TIR

Prietenă a victimei: ”Am primit mesaj pe grupul nostru că Mișu făcu accident și noi la ora 7 trebuia să plecam, îl văzusem activ, nu „mai era activ de o juma de oră și am auzit că e BMW-ul lui.” Polițiștii incearcă să afle în detaliu cum s-a ajuns la această nenorocire.

Virgil Deatcu, IPJ Mehedinți: „În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în continuare efectuăm cercetări.” Celalat șofer implicat in accident - în vârstă de 35 de ani - nu consumase alcool, spun polițiștii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult