Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român a fost găsit mort în porbagajul unui autocar din Italia. Polițiștii iau în calcul o crimă

Este anchetă în Italia, după ce un român de 37 de ani a fost găsit mort, într-un autocar, în spațiul de depozitare a bagajelor.

Criminaliștii iau în calcul două ipoteze: fie bărbatul s-a adăpostit acolo și a murit din cauza căldurii, fie a fost ucis și ascuns ulterior în vehicul.

Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Crină Suceveanu, jurnalist din Italia: „Se afla într-un autocar folosit pentru școlile de șoferi, parcat de mai multe zile la umbră, lângă gară. Nu și-ar fi dat seama nimeni dacă nu ar fi mirosit din cauza căldurilor foarte mari. Cei care treceau pe acea stradă au semnalat poliției”.

Inițial, carabinerii s-au gândit că bărbatul cu cetățenie română, este un om al străzii care s-a adăpostit acolo, și a murit din cauza căldurii. Acum, anchetatorii iau în calcul și varianta unei crime.

Citește și
preot
Un îndrăgit preot din Neamț a murit după ce i s-a făcut rău în timpul slujbei. Ce s-a întâmplat

Irina Tirdea, jurnalistă din Italia: „Există semne concrete de introducere cu forța în acest autobuz. Cetațeanul nostru român avea o rezidență, deci nu putea să fie fară casă”.

Un alt indiciu al unei posibile crime este și faptul că pe strada unde locuia românul a mai fost găsit cadavrul unui ucrainean, săptămână trecută. Ancheta criminaliștilor vă stabili exact ce s-a întâmplat acolo.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult