Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O măicuță a fost filmată în timp ce transporta cadavrul alteia cu un troler, dar nu a fost arestată. Ce s-a întâmplat de fapt

O măicuță în vârstă de 80 de ani, din Chile, a fost surprinsă de camere de supraveghere în timp ce ducea cu ea un troler în care se afla, în mod șocant, trupul fără viață al unei colege de-ale sale.

Un trecător a găsit cadavrul măicuței, o femeie de 58 de ani, pe 8 aprilie și a anunțat poliția, potrivit dailymail.co.uk.

Ofițerii au început o anchetă, crezând că este vorba despre un cartel de droguri din Santiago care ar fi putut comite crima. Poliția a aflat, însă, că este vorba de fapt despre o măicuță care a transportat cadavrul după ce au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere.

Mai șocant este faptul că femeia murise cu un an în urmă, din cauze naturale.

Citește și
cupluri
„Grădină a Întâlnirilor”, proiectul chinezesc care ajută persoanele singure să-și găsească jumătatea

Măicuța a declarat polițiștilor că ea și sora ei făcuseră un pact în care au promis că vor avea grijă una de alta și după moarte. Femeia moartă a fost ținută în valiză din „afecțiune și loialitate”, după cum spun procurorii că a declarat măicuța.

Totul s-a schimbat, însă, după ce fiica femeii de 80 de ani i-a spus acesteia că sora ar trebui să fie lăsată să se odihnească în pace. Aceasta nu a fost arestată, însă ancheta continuă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult