Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O crimă de acum 15 ani din Neamț a ieșit la iveală abia acum. Scheletul unei fetițe ucise de tatăl ei, descoperit în grădină

Your browser doesn't support HTML5 video.

O crimă teribilă de acum 15 ani a ieșit acum la iveală, în județul Neamț. Un bărbat a fost reținut pentru că și-ar fi ucis propria fiică, în 2006, pe când copila avea doar 5 ani.

Scheletul victimei a fost descoperit de polițiști, îngropat în curtea casei din Târgu-Neamț. Odată cu fetița, în 2006, a dispărut și mama acesteia. Anchetatorii nu exclud că suspectul să o fi omorât și pe ea și continuă cercetările. În 2006, bunica fetiței de 5 ani a sesizat la poliție dispariția nepoatei și a fiicei sale, care avea pe atunci 24 de ani. Batrâna le-a spus anchetatorilor că se temea pentru viața celor două, care locuiau împreună cu tatăl copilei.

Încă de atunci, anchetatorii luau în calcul posibilitatea unei duble crime, dar timp de 15 ani, nu s-a mai întâmplat nimic în acest caz. În luna ianuarie însă, polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor, iar marți au venit la locuința din Târgu Neamț a familiei.

Așa au descoperit scheletul copilei, îngropat în gradină. Cercetările au continuat și miercuri. În curtea casei se văd săpături în mai multe locuri. Tatăl fetiței are 42 de ani și a fost reținut pentru omor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult