Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care o mașină este lovită din plin într-o intersecție din Timișoara. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din Timișoara a ajuns la spital după ce mașina pe care o conducea a fost lovită violent într-o intersecție de un autoturism care trecuse pe roșu. Autovehiculul care circula regulamentar a fost proiectat într-un stâlp.

Un semn de circulație a fost smuls din pământ.

Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere montate în zonă.

În imagini se observă cum șoferul care a provocat accidentul, aflat în mașină de culoare neagră, intră cu viteză în intersecție, deși el trebuia să oprească la culoarea roșie a semaforului. Lovește puternic un autoturism care curcula regulamentar și se oprește abia după ce trece de intersecție.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, un echipaj de pompieri, dar și o ambulanță SMURD, care l-a preluat pe bărbatul rănit.

Citește și
accident
Doi soți au ars de vii, după ce mașina lor a fost lovită de un șofer cu volan pe dreapta

În urma impactului, mașina care circula regulamentar a fost distrusă în totalitate. Șoferul responsabil de accident nu a fost rănit, dar s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ionuț Sârbu, purtător de cuvânt IPJ TIMIȘ: ”Un bărbat de 22 de ani a condus un autoturism dinspre Calea Circumvalațiunii spre Calea Aradului, iar la intersecția cu Gheorghe Lazăr nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului și a intrat coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani care circula regulamentar".

Intersecția este cunoscută din cauza numărului mare de accidente care au loc acolo.

Cele mai multe au drept cauza neatenția sau graba șoferilor, care forțează culoarea verde a semaforului.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult