Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moarte suspectă în Botoșani. Un bărbat a fost găsit plin de sânge în curtea casei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Moarte învăluită în mister într-o localitate din judeţul Botoşani. Un bărbat de 60 de ani a fost găsit plin de sânge în curtea casei, pe jumătate dezbrăcat.

Medicii au constatat că omul murise de câteva ore şi au anunţat imediat poliţia.

Anchetatorii încearcă să afle dacă bărbatul a fost bătut şi lăsat să agonizeze, caz în care făptaşii trebuie căutaţi cât mai repede.

Un vecin l-a găsit pe bietul om fără suflare, în curtea casei, plin de sânge, pe jumătate dezbrăcat.

Şocat, vecinul a sunat imediat la 112, iar echipajul medical a confirmat decesul. Apoi, au fost chemaţi şi criminaliştii.

Daniela Amarande, medic Ambulanță Botoşani: „La faţa locului am găsit o persoană de aproximativ 60 de ani, decedată de mai multe ore. Prezenta multiple leziuni traumatice şi nu s-au mai impus manevrele de resuscitare. A fost anunţat şi un echipaj de poliţie.”

Citește și
cutit
Bărbat mort în Olt, după ce a fost înjunghiat de concubina sa însărcinată

Cel care a făcut descoperirea spune că dis-de-dimineaţă a auzit nişte zgomote suspecte, dar fiind încă întuneric, nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat.

Vecinii spun că bărbatul locuia singur mai toată săptămâna, şi soţia obişnuia să vină la el în week-end.

Vecină: „Mă gândeam că poate a băut vin şi a făcut un infarct. Un vecin mi-a spus că nici nu îl mai cunoşti pentru că e plin tot de sânge, dezbrăcat, doar într-un tircou. Vecinul spune că l-ar fi bătut cineva.”

Criminaliştii aşteaptă rezultatul necropsiei, pentru a afla exact cauza morţii. Abia după aceea vor încerca să refacă ultimele ore din viaţa bărbatului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult