Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Minoră cu probleme psihice din Argeș, violată de cel puțin 7 tineri şi aruncată apoi în stradă

Your browser doesn't support HTML5 video.

O fată de 17 ani din Argeș, cu probleme psihice și retard, a fost agresată și violată de mai mulți indivizi.

Victima a fost ademenită de un băiat de 14 ani care o cunoștea. I-a promis mai întâi 100 de lei, apoi a șantajat-o că va arăta tuturor poze cu ea în ipostaze indecente. Până acum, poliția a identificat 7 suspecți.

Potrivit anchetatorilor, fata a fost mutată dintr-o casă în alta și mai mulți tineri și-au bătut joc de ea. Doi susțin acum că au crezut că adolescenta ar fi fost de acord cu tot ceea ce i se întâmplă.

Mătușă a victimei: ”În total știu că erau 11, după câte am înțeles, dar nu știu, 3 sau 4 dintre ei nu au întreținut relații sexuale cu copila. Mi-a povestit că i s-a pus mâna în gât, că dacă nu întreține relații sexuale cu toți o bate, că are niște fotografii cu fetița. Au dus-o în altă casă, unde acolo era un alt grup".

La 4 dimineața, tinerii au aruncat-o în stradă, fără să le mai pese de ea. Fata a ajuns acasă, plânsă și în stare de șoc. Rudele, care o căutaseră întreaga noapte, au aflat îngrozite prin ce trecuse și au anunțat poliția.

Citește și
demi lovato
VIDEO. Dezvăluire șocantă făcută de Demi Lovato: "Mi-am pierdut virginitatea în urma unui viol"

Mădălina Epure, purtător de cuvânt IPJ Argeș: ”Un minor de 14 ani ar fi ademenit o minora de 17 ani într-o casă de pe raza localității Corbeni, unde, sub amenințare, ar fi determinat-o să întrețină raporturi sexuale".

 

Iubita unui suspect urmează să nască

 

Cinci dintre suspecți au fost arestați preventiv. Procurorii îi vor audia ca să afle exact cine mai este implicat în acest caz.

”Unchiul unui suspect: Eu îl știam de un băiat foarte cuminte, cuminte rău, domnișoara mândră. Reporter: Păi și ce l-a apucat ? Unchiul: Unde s-a întărâtat cu copiii ăia, acolo. E numai tineret. Dacă ai băut un pahar de rachiu, nu mai judecai, na”.

Mihai Grozavu, tată suspect de 26 de ani: "Nu știu nimic, ce s-a întâmplat și cum a fost și câți au fost, ba că spun că au fost 10, 12, ba că nu știu. N-a făcut bine, dar, na, atuncea, pe moment, ori nu mai judeci, ori te ia capul, na ...".

Cel mai vârstnic dintre suspecți are 26 de ani, iar iubita lui urmează să nască peste 2 luni. Dacă se vor dovedi vinovați, suspecții riscă închisoarea.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult