Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Familia unui jurnalist BBC a fost ucisă. Soția și cele două fiice au fost găsite în casă, grav rănite

Soţia şi două fiice ale lui John Hunt, un comentator BBC de curse de cai, au fost ucise. Poliţia britanică a lansat o amplă operațiune de căutare a autorului atacuui.  

Crima a avut loc în Bushey, un orăşel de lângă Londra, relatează Reuters. Carol Hunt, soţia comentatorului John Hunt, şi două dintre fiicele lor, Louise (25 de ani) şi Hannah (28 de ani), au fost găsite de poliţişti marți seară, fiind grav rănite.

Acestea au murit la scurt timp după aceea. John Hunt și soția lui, Carol, mai aveau o fiică.

Poliția a lansat o amplă operaţiune de căutare a suspectului, la care participă ofiţeri înarmaţi. Kyle Clifford, un tânăr de 26 de ani, este principalul suspect al crimei. El a părăsit armata britanică după o scurtă perioadă de serviciu în 2022, potrivit BBC.

Inspectorul şef Jon Simpson a calificat incidentul drept „oribil", declarând reporterilor că se crede că s-au folosit o arbaletă şi, posibil, alte arme.

Citește și
crima petrosani
Un bărbat din Argeș a fost arestat după ce și-a ucis tatăl. După crimă, acesta a fugit. Unde a fost găsit de poliţişti

„Obiectivul nostru principal astăzi este să protejăm siguranţa publică şi să îl localizăm pe Kyle Clifford, care este căutat în legătură cu uciderea celor trei femei în ceea ce credem că este un incident ţintit", a declarat Simpson.

Prietenii şi colegii lui Hunt şi-au exprimat şocul după aflarea veştii.

„Este imposibil să înţelegi durerea. Să ştii că suntem cu toţii aici pentru tine, John. Te iubim, amice - cursele te iubesc", a declarat Matt Chapman, comentator ITV de curse de cai, pe X.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult