Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Detalii oribile despre tripla crimă din Satu Mare. De ce şi-a ucis un bărbat bunica, tatăl şi mama

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bărbatul din Satu Mare, suspectat că şi-a ucis părinţii şi bunica la sfârşitul anului trecut, rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile.

Între timp apar detalii noi din investigaţie. Tânărul şi-ar fi omorât cele mai apropiate rude pentru bani, susţin surse din anchetă. Arma crimei încă nu a fost găsită.

Din casa celor trei lipsesc aproape 18 mii de euro şi 15 mii de lei, susţin anchetatorii. Anchetatorii bănuiesc că individul şi-a ucis părinţii şi bunica pentru că avea nevoie de bani, fiind un împătimit al jocurilor de noroc - aşa cum au aflat de apropiaţii săi. Aceste probleme le-ar avea de ani buni, încă de când lucra la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Satu Mare şi de unde şi-a dat demisia.

După ce şi-ar fi omorât bunica şi tatăl în gospodărie, individul a fost surprins de camerele de supraveghere din oraş în timp ce a mers să o ia cu maşina pe mama lui, care venea de la serviciu şi pe care, spun criminaliştii, a omorât-o tot acasă.

Suspectul de 35 de ani nu recunoste tripla crimă. Însă procurorii susţin că au suficiente probe, şi l-au trimis deja în judecată, pentru omor calificat.

Citește și
ancheta
Bărbatul care şi-a ucis soţia avea în buzunar un bilet în care îşi scrisese întregul plan

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult