Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperire șocantă în București. Cui aparține cadavrul din sac găsit de un proprietar într-un apartament din Berceni

Your browser doesn't support HTML5 video.

Descoperire înfricoșătoare făcută într-un apartament din sectorul 4 al capitalei. Este vorba despre un cadavru găsit într-un sac. Zona a fost împânzită de poliție.  

Update Cadavrul descoperit într-un apartament de pe Aleea Gornești din sectorul 4 aparține unei femei. Se afla în stare avansată de putrefacție.

Știre inițială Crima a fost descoperită în jurul prânzului, însă și la această oră se fac cercetări aici la fața locului. Proprietarul apartamentului situat în cartierul Berceni a mers în locuință să facă ordine, după ce ar fi închiriat apartamentul, aflat la parterul acestui bloc, unui bărbat, însă nu mai vorbise cu acesta de aproximativ două săptămâni, spun surse din anchetă.

Când a intrat în casă, a simțit un miros insuportabil de cadavru și a găsit trupul neînsuflețit, băgat într-un sac, în lada unei canapele.

Imediat a sunat la poliție, însă, deocamdată nu se știe dacă este vorba despre o femeie sau un bărbat, nici ce vârstă avea persoana care a fost găsită fără suflare.

Citește și
cfr craiova
CFR Cluj s-a calificat în Conference League. Mititelu a răbufnit: „Am fost batjocoriți. Lucrurile duc spre crimă organizată”

Un alt lucru care urmează să fie stabilit de polițiștii criminaliști este dacă moartea a fost una violentă, pentru că nu se știe deocamdată nici dacă avea urme de violență pe corp.

Cert este că trupul neînsuflețit a fost preluat de criminaliști și dus la Medicină Legală, unde va fi supus unei necropsii.

Dosarul a fost preluat de polițiștii de la Omoruri, care vor elucida acest caz.

„La data de 3 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 16 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 4, se află o persoană decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată ăn comunicatul transmis de Poliția Capitalei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult