Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crocodil gigantic, prins în Filipine după ce a mâncat un pescar. FOTO cu monstrul

Autorităţile filipineze au capturat un crocodil de apă sărată cu o lungime de 4,75 metri, suspectat că ar fi atacat şi ucis un pescar într-o provincie din vestul ţării.

Poliţia, paza de coastă şi responsabilii pentru mediu au elaborat un plan pentru a prinde reptila, după ce corpul unui pescar, în vârstă de 33 de ani, a fost descoperit în municipalitatea Balabac (provincia Palawan).

Braţul drept şi piciorul stâng al victimei lipseau, a indicat purtătoarea de cuvânt a poliţiei regionale, Imelda Tolentino, precizând că indiciile duc spre ipoteza că bărbatul a fost muşcat de un crocodil.

 

Citește și
caine pippa
Cățelul care fugărea și mușca crocodilii a sfârșit între colții fiarei pe care a terorizat-o de mai bine de 10 ani

Reptila, cu greutatea de 500 de kilograme, a fost capturată la gura unui râu, în satul Malaking Ilog din municipalitatea Balabac, şi transportată luni la o fermă de crocodili din oraşul Puerta Princesa, capitala provinciei Palawan.

"Vârsta crocodilului a fost estimată la 50 de ani", a indicat Tolentino, adăugând că autorităţile plănuiesc să-i facă acestuia o spălătură stomacală pentru a determina dacă se face vinovat de moartea pescarului.

În 2011, un crocodil de apă sărată, de 6,17 metri lungime şi cântărind peste o tonă, a fost capturat în provincia sudică Agusan del Sur - fiind cel mai mare exemplar de crocodil în captivitate la acea vreme. Numit Lolong, după vânătorul care l-a capturat, crocodilul a murit în februarie 2013, iar rămăşiţele acestuia sunt păstrate la Muzeul Naţional de Istorie Naturală din Filipine.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult