Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Copil bătut și abandonat în zăpadă de 2 adolescenți. Victima i-a implorat să se oprească

Un copil a fost bătut cu sălbăticie de doi tineri, în satul Crasnaleuca din Botoșani. Adolescenții l-au lovit cu pumnii în cap și l-au trântit și l-au abandonat în zăpadă.

Un martor a surprins incidentul și a filmat întreaga scenă. Băiețelul a început să plângă, rugându-i pe cei doi agresori să-l lase în pace. În ciuda faptului că un alt martor le-a spus băieților să îl lase în pace pe copil, cei doi nu s-au oprit.

În cele din urmă, victima reușește să fugă și să scape de lovituri. Potrivit unor localnici, băiatul agresat provine dintr-o familie cu probleme, în care părinții săi ar fi mari consumatori de băuturi alcoolice, scrie Botoșăneanul.ro.

Imaginile pot fi văzute aici. Atenție, conțin scene cu puternic impact emoțional!

Oamenii legii s-au sesizat în acest caz și îi caută pe agresori. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean au anunțat, marți, că s-au declanșat cercetări.

Citește și
borcan cu marijuana
Ce a pățit un doctor care a diagnosticat greşit un copil şi i-a prescris marijuana

”În urma imaginilor postate în spațiul public care înfățișează un minor agresat de doi tineri, polițiștii au demarat o anchetă pentru identificarea persoanelor implicate, audierea lor și tragerea la răspunderea penală, conform prevederilor legislației în vigoare”.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult