Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Chinurile prin care au trecut surorile Alexandrei, fetița din Galați ucisă în bătaie de propria mamă. Ce s-a întâmplat cu ele

Cazul tulburător al Alexandrei, fetița din Galați ucisă în bătaie de propria mamă, scoate la suprafață multe orori care aveau loc în această familie.  

Alexandra, în vârstă de nouă ani, a sfârșit în mod tragic, după ce a fost supusă la mai multe zile de bătăi chiar de către propria mamă. Surorile ei, care au trei, respectiv șapte ani, au scăpat cu viață din mâinile mamei lor.

Cele două micuțe nu erau însă scutite de la bătăile zilnice. După ce sora lor, Alexandra, a murit, cele două au fost verificate la domiciliul asistentului maternal la care locuiesc în prezent.

S-a constatat că și ele au fost supuse unor chinuri și violențe din partea mamei lor. Pe corp aveau urme de violență fizică, arsuri și cicatrici.

Cele două minore vor fi incluse într-un program de consiliere pentru depășirea traumei suferite.

Citește și
fetite galati
Surorile Alexandrei, fata din Galați ucisă de mamă, au fost văzute cu vânătăi la grădiniță. Educatoarea a sesizat Poliția

„Având în vedere tragicul caz de la Galați, în urma căruia o fetiță de 9 ani și-a pierdut viața, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, Rareș-Petru Achiriloaie, a decis încă de ieri trimiterea Corpului de control la DGASPC Galați, dar și la Direcția de Asistență Socială a municipiului Galați, pentru a verifica modul în care a fost gestionat și instrumentat acest caz. Celelalte două surori ale fetiței, în vârstă de 3 și 7 ani, au fost preluate în sistemul de protecție specială, în familia unui asistent maternal.

Din păcate, în urma evaluării minorelor la domiciliul asistentului maternal, s-au constatat urme de violență fizică, arsuri și cicatrici pe mai multe părți ale corpului. Cele două minore vor fi incluse într-un program de consiliere pentru depășirea traumei suferite”, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult