Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Chinurile la care îşi supuneau fraţii interlopi Săndulache victimele, în timp ce le violau

Cazul proxeneţilor români prinşi în Spania a ajuns în presa internaţională.

 

Doi frați români au fost arestați în Spania pentru proxenetism. Sebastian și Cristian Alin Săndulache, originari din Bârlad, erau șefii unui grup criminal organizat care a terorizat și obligat mai multe femei să se prostitueze. Ei au fost condamnați la 108 ani de închisoare în Spania pentru proxenetism

Frații Săndulache sunt acuzaţi că au terorizat, umilit și bătut mai multe femei pe care le obligau, apoi, să întrețină relatii sexuale cu diverși bărbați. Îşi racolau victimele folosind metoda „lover boy”, apoi le torturau cu o cruzime care a făcut ca numele lor să apară în presa internaţională.

Potrivit Metro, procurorii spun că într-unul din cazuri, unei tinere i-a fost tăiată mâna cu o sabie de samurai. Cele care nu produceau destui bani erau puse să mănânce bancnote euro şi avertizate că data viitoare vor fi obligate să înghită monede.

Citește și
accident E85
"Blestem" pentru o familie de interlopi. Doi fraţi au murit în accidente aproape identice

Procurorii spanioli au relatat că proxeneţii şi-au introdus bile de rulment în penis pentru a-şi face victimele să sufere mai mult în timp ce le violau. Unele dintre ele au rămas gravide, iar interlopii le-au trimis în România ca să facă avorturi sub supravegherea complicilor lor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult