Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Chinurile la care erau supuși cei 3 bărbați obligați să muncească la o stână din Iași. Două dintre victime sunt frați. FOTO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz șocant la o stână din județul Iași. Trei bărbați au fost sechestrați, bătuți, înfometați și supuși la chinuri de neimaginat, timp de 12, 14 și 17 ani.

Victimele sunt grav bolnave, iar agresorul lor, un individ trecut de 40 de ani, abia acum a ajuns în arestul Poliției.

Descinderile procurorilor DIICOT, împreună cu membrii asociației ”Justice and Care Romania”, au avut loc în comuna ieșeană Schitu Duca.

La stână, cei trei bărbati erau forțati să muncească în condiții inumane, fără o minimă igienă, erau obligați să doarmă toți 3 pe un pat de lemn și privați de medicamente, atunci când se îmbolnăveau.

În timp, starea lor psihică și fizică s-a agravat, spun specialiștii. De fiecare dată când reușeau să scape, erau prinși, bătuți, torturați și pusi să muncească fără pauză.

Citește și
diicot
Copii bătuți, obligați să stea în genunchi cu orele și puși la muncă forțată într-un cult religios din Botoșani

Mai grav este că, spun voluntarii asociatiei „Justice and Care Romania”, sătenii erau cei care îl anunțau pe patronul agresor că i-au fugit ciobanii.

Două dintre victime sunt frați și provin din sistemul de protecție familial. În prezent, bărbații, cu vârste cuprinse între 39 si 56 de ani, sunt internați în spital.

Agresorul lor a ajuns în arestul Poliției, unde va sta pentru următoarele 30 de zile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult