Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cântăreață din Spania, ucisă pe scenă de un dispozitiv pirotehnic VIDEO

Un show pirotehnic a fost fatal pentru o artistă din Spania. Joana Sainz, în vârstă de 30 de ani, a suferit răni grave pe scenă, în timpul unui concert, și a murit apoi la spital.

Tragicul eveniment s-a petrecut sâmbătă seară, la un show susținut în Las Berlanas de Super Hollywood Orchestra, o trupă cu 15 membri, cântăreți și dansatori.

În timp ce grupul era pe scenă, Joana Sainz ar fi fost „lovită în abdomen” de un dispozitiv pirotehnic. A fost transportată de urgență la spital, dar medicii nu au reușit să o salveze, notează Daily Mail.

Un clip arată cel puțin nouă membri ai formației dansând și cântând pe scenă. La un moment dat, două dispozitive din fața scenei declanșează artificiile, iar unul dintre ele pare să explodeze. Tânăra se prăbușește pe scenă și colegii ei aleargă să o ajute, concertul fiind întrerupt apoi. Circa 1.000 de persoane erau atunci în fața scenei.

Citește și
Fetiță răpită dintr-o toaletă și abuzată de 6 bărbați
Fetiță ucisă și violată de 2 frați. Mama lor i-a ascuns cadavrul

Serviciul 112 a confirmat că incidentul s-a produs la ora 01.49 și, 25 de minute mai târziu, o ambulanță a ajuns la fața locului. Echipajul medical i-a acordat îngrijiri artistei, la fel și un medic care se afla în public.

Joana Sainz a fost apoi transportată la spital, cu răni grave și inconștientă.

„Erau două dispositive, unul dintre ele s-a dus în direcția corectă, celălalt a lovit-o pe cântăreață în abdomen”, a spus un bărbat.

O anchetă va stabilit exact circumstanțele în care s-a produs tragicul eveniment. În acest moment, datele par să indice că unul dintre dispozitivele pirotehnice nu a acționat conform.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult