Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care bărbatul din București a fost înjunghiat în fața unui magazin. Agresorul a coborât din mașină și l-a atacat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Imagini șocante în sectorul 6 al Capitalei. Un bărbat de 56 de ani a fost înjunghiat, în fața unui magazin, iar scena a fost surprinsă de o cameră de supraveghere. 

Incidentul a avut loc sâmbătă, la ora zece și jumătate seara, în fața unui magazin din zona Giulești, dar imaginile atacului au apărut abia astăzi. O cameră de supraveghere a înregistrat momentul în care agresorul, un bărbat de 47 de ani, vine într-o mașină de culoare albă și oprește în dreptul victimei.

Apoi iese din autoturism ținând în mână un cuțit pe care îl îndreaptă de mai multe ori către cel vizat! După o discuție aprinsă, la un moment dat agresorul pare că se retrage dar se răzgândește imediat și îl lovește de două ori în zona toracelui și a abdomenului. Bărbatul de 57 de ani reuşeşte, totuşi, să rămână în picioare.

Polițiștii de la omoruri spun, pe baza raportului medical, că rănile suferite de victimă au fost grave.

Bărbatul a fost internat la Spitalul Elias și acum ar fi în stare stabilă, dar nu a putut fi deocamdată audiat. Polițiștii nu au reușit să îl convingă pe agresor să le spună care a fost motivul atacului.

Citește și
politie
Un bărbat s-a sinucis pe o stradă din Constanța. S-a înjunghiat de mai multe ori

Nici martorii nu au putut povesti totul cu exactitate pentru că, spun anchetatorii, și ei și victima s-ar fi aflat sub influența alcoolului.

Suspectul este deja arestat preventiv, pentru tentativă de omor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult