Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 31 august 2024, cu Neti Sandu. O zodie primește un răspuns așteptat de la școală sau slujbă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 31 august 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. Revizuiri azi. O să ne mai periem și noi orgoliul, ca să empatizăm cu cei din jur și să le acordăm ajutorul dacă ni-l cer.

Vibrația zilei este 4 și o să ținem cont de ce-și doresc ai noștri.

Horoscop 31 august 2024 – FECIOARĂ

O să puteți îngriji și de sănătatea voastră și de a celor din familie și să vă luați o porție de odihnă pe undeva la aer curat, la munte, sau la mare, să vă revigorați.

O să dați zor să terminați treburile pe-acasă că vreți să vă duceți într-o vizită, sau poate e un eveniment festiv pe undeva.

Horoscop 31 august 2024 – BALANȚĂ

Se poate să dați o fugă în alt oraș, altă țară, poate plecați într-un city break și o să vă prindă bine schimbarea de peisaj. Și anturajul o să conteze.

O să vă dați întâlnire cu niște oameni care au nevoie de prezența voastră, și voi de a lor, și poate le cereți o părere legată de muncă.

Horoscop 31 august 2024 – SCORPION

Faceți o descoperire de cont ca să luați de-acolo cât e necesar ca să plecați cu ai voștri pe undeva, că simțiți cu toții nevoia să vă oferiți o recompensă, o plecare în excursie.

Se poate să vă duceți la o aniversare, poate fi și un botez și o să fie distracție, o să vă simțiți în elementul vostru.

Horoscop 31 august 2024 – SĂGETĂTOR

Vă dați întâlnire cu niște oameni cărora le-ați dus dorul și o să puneți la cale un proiect de timp liber, să plecați într-o vacanță împreună.

Vă parvine un răspuns de la școală, sau de la slujbă, că sunteți acceptați!

Horoscop 31 august 2024 – CAPRICORN

Poate are loc o reuniune de familie și o să vedeți fiecare cu ce contribuie la un party la care vor veni și prietenii, pe lângă toate rubedeniile.

Se poate să vă invite la masă niște prieteni, e ceva de sărbătorit și o să vă bucurați de reușita cuiva.

Horoscop 31 august 2024 – VĂRSĂTOR

O să apară, în sfârșit, acel cineva care și-a anunțat mai de mult vizita și o să-i aflați părerea despre posibilitatea de a fi într-o relație, și-o să vă exprimați și voi punctul de vedere.

O să vă duceți pe la mondanități și poate prindeți din zbor o idee de afacere care v-ar aduce câștiguri.

Horoscop 31 august 2024 – PEȘTI

E o aniversare în familie și vă strângeți cu toții, poate pe undeva prin târg, ca să mai vedeți și altă lume, să vă clătiți privirea.

E posibil să se anunțe cineva în vizită și să ieșiți împreună în oraș dacă preferați o plimbare.

Horoscop 31 august 2024 – BERBEC

Întrevedere cu cineva care pare să fie interesat de voi și o să vă bucurați de o companie agreabilă, care poate fi începutul unei frumoase povești de dragoste.

O să vă faceți timp pentru activitatea voastră preferată și o să vă-ncărcați, frumos, bateriile.

Horoscop 31 august 2024 – TAUR

O să primiți tot felul de invitații pe la diverse manifestări artistice de prin târg și or să vă deconecteze, după o săptămână de alergătură și eforturi.

Vi se lansează invitația să luați parte la o sărbătoare, poate fi și pe scena socială, dar poate fi și a unui prieten.

Horoscop 31 august 2024 – GEMENI

E posibil să vă iasă-n cale cineva care prezintă destule trăsături comune cu ale firii voastre și poate o să vă regăsiți în felul de a fi al celuilalt pentru o relație.

Și la ora asta dacă vă invită cineva într-o excursie o să vă duceți că n-aveți nevoie de pregătiri speciale, sunteți spontani.

Horoscop 31 august 2024 – RAC

Se poate să vă dea cineva înapoi o sumă de bani și să ieșiți la o cafea, o înghețată și să le faceți o surpriză alor voștri, dacă n-aveți mărunțiș, să vă duceți la un suc.

Se poate să luați masa cu ai voștri, sau poate lăsați pe mâine, că o să mai trebăluiți ceva pe-acasă.

Horoscop 31 august 2024 – LEU

Oameni tineri în jurul vostru, poate le-ați promis copiilor că-i duceți la piscină, la malul mării, sau într-un parc de aventură că se-ncheie vacanța și-ncepe școala.

Un anturaj pe gustul vostru, sunt prieteni cărora le-ați lipsit și o să petreceți câteva ore împreună.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult