Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Ferrari” și „The Last Airbender” sunt disponibile pe VOYO. Nu trebuie să le ratezi

VOYO aduce o serie de filme și seriale ideale pentru nopțile lungi de vară. Abonații se vor putea bucura de: „Ferrari”, „The Last Airbender”, dar și de serialul „Atletico Textila”.  

Filmul Ferrari

În regia talentatului Michael Mann, „Ferrari" ne oferă o privire intimă în viața lui Enzo Ferrari, omul din spatele legendarului brand auto. Este o poveste captivantă despre ambiție, sacrificiu și visuri mărețe, într-o perioadă tumultoasă din istoria cursei auto. O singură greșeală și istoria l-ar fi uitat, dar a reușit și a devenit legendă.

Printre actorii celebri se regsăsesc: Adam Driver, Shailene Woodley, Giuseppe Festinese

Filmul este disponibil AICI.

Citește și
FCSB - Virtus
FCSB s-a calificat în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, după 4-0 cu Virtus AC. Meciul a fost LIVE pe VOYO

„Avatar: Legenda lui Aang”

Națiunea Focului a atacat, iar Avatarul a dispărut odată cu ultimii maeștri ai aerului. De mai bine de 100 de ani nimeni nu a reușit să-l găsească. La un moment dat, 2 frați din tribul de apă au găsit un bloc de gheață misterios. Ceea ce se afla înăuntru avea să schimbe soarta lumii pentru totdeauna.

Primele 3 sezoane din Avatar: Legenda lui Aang sunt disponibile dublate în limba română pe VOYO și pot fi găsite AICI.

Atletico Textila Sezonul 4

În fiecare duminică echipa Atletico Textila e gata să tragă în poarta umorului. Nu rata episoadele noi, gașca e pregătită cu o mulțime de glume și povești amuzante care îți vor face seara mai bună. Sezonul nou din Atletico Textila este disponibil numai pe VOYO.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult