Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Proiecții de marcă la Festivalul de Film de la Veneția. Cum a apărut Jude Law

Your browser doesn't support HTML5 video.

Festivalul de Film de la Veneția continuă cu alte proiecții de marcă. Actorul Jude Law a ajuns în orașul lagună pentru a-și prezenta noul film în care este protagonist. Însă, sâmbătă, Mostra di Venezia a fost dominată de producții europene.  

În pelicula „Ordinul”, Jude Law interpretează rolul unui agent FBI care luptă cu o organizație ce susține supremația albilor.

Bazat pe o poveste reală, relatată în bestsellerul ”Frăția tăcută”, filmul face parte din competiția pentru Leul de Aur.

Jude Law, actor: ”Ei bine, din păcate, relevanța filmului vorbește de la sine. Am fost surprins de o poveste de care nu auzisem până acum și cred că Zach (scenaristul) a făcut o treabă uimitoare prin felul în care a reușit să evidențieze ideea de familie și modul în care comunitatea și familia îi pot face pe oameni să se simtă în siguranță, indiferenți de direcția spre care se îndreaptă în viață, din punct de vedere politic sau emoțional. Am simțit că este un proiect care trebuia făcut acum”.

Vedeta din "Zece la sută" - "Call My Agent", Camille Cottin, a pășit pe covorul roșu pentru premiera "Trei prieteni". India Hair și Sara Forestier sunt, de asemenea, în distribuția peliculei regizate de Emmanuel Mouret.

Citește și
Nicole Kidman
Nicole Kidman, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Veneţia. Cum a reacționat publicul. FOTO

Filmul urmărește povestea a trei prietene și relațiile lor, complicate de o aventură și date peste cap de dispariția unuia dintre parteneri, după o despărțire.

„Campo di battaglia”, regia: Gianni Amelio

”- Ia aminte, nu te lăsa controlat de milă. Cine ajunge aici ori este un curajos, ori un laș. - Piciorul a fost amputat. - Și ce viață mai e și asta? - Preferi să te duci la război? Te ajut să te întorci acasă”.

Filme în lupta pentru Leul de Aur

Tot sâmbătă a avut loc premiera filmului „Câmpul de luptă”, în regia cineastului italian Gianni Amelio. Acțiunea peliculei are loc la sfârșitul Primului Război Mondial. Actorii Alessandro Borghi și Gabriel Montesi interpretează rolurile unor medici care tratează soldații răniți în luptă.

Deși sunt cei mai buni prieteni încă de mici, cei doi intră acum într-un conflict teribil. În timp ce unul încearcă să-i pună pe picioare pe soldați pentru a fi trimiși înapoi la luptă, celălalt face tot posibilul ca să-i scape de război.

„Leurs enfants après eux”, regia: Zoran și Ludovic Boukherma

”- Ce este? - Ne caută? - Cine? - Băieții din centru. - De ce vă caută? - Am furat canoele? - Nu cred... - Să-i întrebăm? - Da, categoric”.

„Și copiii copiilor lor” - filmul realizat de frații Zoran și Ludovic Boukherma a fost prezentat publicului și intră în lupta pentru Leul de Aur. Pelicula se bazează pe cartea cu același titlu a scriitorului francez Nicolas Mathieu.

Asemenea romanului, filmul urmărește câteva întâmplări definitorii din viața a trei adolescenți dintr-un oraș din nord-estul Franței.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult