Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primarul Vasile, discurs despre sistemul educațional: ”Știți de ce e bine să terminați o școală? Ca să nu fiți proști!”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Aseară, primarul Vasile le-a oferit o lecție impresionantă elevilor din Fierbinți. Într-un exces de sinceritate, acestea le-a vorbit tinerilor despre cât de importantă este educația în viitorul lor și cum studiul va face diferența.

Dornic să le ofere elevilor din Fierbinți o perspectivă diferită, primarul Vasile l-a invitat pe Giani să le vorbească copiilor despre “școala vieții” și cum se descurcă el, în ciuda lipsei educației. Însă, profesoara copiilor nu a fost de acord cu tehnicile predate de acesta, și l-a întrebat pe Vasile: “Ce-ați găsit bun la Giani?”. Răspunsul primarului a fost profund: “Vedeți voi, școala vă pregătește să vă angajați, să executați. Giani nici de angajat nu e bun, dar partea lui bună e că are idei! Bune, proaste, nu-i stă mintea niciodată! Așa merge omenirea mai departe: cu idei și invenții! Toți aveți telefoane smart, da? Ei, niciodată școala nu o să concureze cu ecranele alea. Niciodată tabla asta nu o să fie la fel de colorată, la fel de în viteză. E ca un meci între Real Madrid și Avântu Urziceni – adică, știi dinainte cine bate. Dar cu toate astea, știți de ce e bine să terminați o școală, să vă umpleți capul cu tot felul de lucruri de care acum spuneți că n-aveți nevoie? Ca să nu fiți proști! Voi, sigur, aveți acum în buzunar, în telefoane, toate informațiile din lume, dar la un moment dat, se va face diferența între voi cu ce aveți în cap. Și e păcat să n-aveți nimic!”, le-a explicat primarul.

Comedia a fost lider absolut de audiență, atât miercuri, cât și joi seară. În medie, cele două episoade Las Fierbinți au înregistrat 8.8 puncte de audiență și 27.2% cotă de piață, în rândul publicului național, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. În timp ce postul de televiziune clasat pe locul secund a avut, în medie, 5.9 puncte de audiență și 18.1% cotă de piață.

Săptămâna viitoare, personajele îndrăgite din Las Fierbinți vor avea parte de noi aventuri, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul este disponibil în avans pe VOYO.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult