Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Paris Hilton împărtășește cu fanii primele fotografii cu bebelușul ei. Imaginile au făcut furori pe Internet | FOTO

Paris Hilton a împărtășit cu fanii primele fotografii cu Phoenix Barron, fiul ei în vârstă de opt luni.  

Mămica în vârstă de 42 de ani a călătorit pentru prima oară împreună cu fiul său la New York. Paris a imortalizat momentul și a împărtășit fotografiile pe rețelele de socializare.

„Prima dată în New York pentru scumpul meu îngeraș Phoenix", a scris Paris pe Instagram, conform People

Paris nu a primit însă reacția așteptată din partea internauților. Mulți dintre cei care au văzut fotografiile cu micuțul Phoenix au spus că cel mic ar avea probleme de sănătate.

Citește și
paris hilton
Primele imagini cu bebelușul lui Paris Hilton. Cum arată și care este numele complet al băiețelului | GALERIE FOTO

Fotografiile au atras o mulțime de reacții negative. Unii internauți s-au legat de felul în care arată fiul lui Paris Hilton și au găsit un prilej de a glumi.

După valul de comentarii negative care au venit spre ea și spre fiul ei, Paris Hilton a reacționat și a spus că bebelușul ei este perfect sănătos.

„Trăind viața în lumina reflectoarelor, comentariile sunt inevitabile, dar a vorbi despre copilul meu, sau al oricui altcuiva, este inacceptabil. Acest lucru mă doare mai profund decât pot descrie cuvintele. Am muncit din greu pentru a cultiva un mediu care se bazează pe iubire, respect și acceptare și mă aștept la același lucru în schimb.(...) Sunt o mamă mândră și muncitoare, iar copilul meu este perfect sănătos, adorabil și angelic", a spus ea. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult