Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Frenezie pe Arena Națională. Fanii trupei Coldplay așteaptă cu sufletul la gură cel mai râvnit concert al anului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Celebra trupă Coldplay concertează, miercuri, pe Arena Națională. Sunt asteptați, doar astăzi, peste 50 de mii de fani veniți în Capitală din toate colțurile țării, dar și din Spania, Portugalia, Cipru sau Turcia.

Este pentru prima dată când trupa britanica ajunge la noi.

Ca să fie siguri că prind cele mai bune locuri, fanii au ajuns la Arena Națională încă de la prânz, cu toate că porțile s-au deschis abia la ora 17:00.

O tanără își va vedea pentru prima data trupa favorită, așa că vrut să fie un moment memorabil. A printat versurile și s-a aranjat în ton cu evenimentul.

Spectator: „Nu vreau să stau pe telefon și o să mai repet versurile”.

Spectator: „Stăm cât trebuie”.

Citește și
Coldplay
Tot ce trebuie să știi despre concertele Coldplay de pe 12 și 13 iunie de pe Arena Națională. Regulament, program, acces

Spectator: „Sunt de la ora 11:00. Am venit cu iubitul meu”.

Biletele s-au epuizat în scurt timp după ce s-au pus în vânzare, acum un an, așa că foarte mulți fani nu au prins loc. Dar tehnologia îi va aduce mai aproape de scenă.

Spectator: „I-am descoprit acum trei ani”.

În deschidere canta Emaa, singura artistă de la noi aleasă de Coldplay. Al doilea concert este programat mâine seară.

Suntem la Arena Națională din București, unde în aproximativ o oră începe unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din ultimii ani din România. Chris Martin și colegii săi, cunoscuți pentru show-urile lor spectaculoase, pline de culoare, energie și efecte speciale sunt pregătiți să intre pe scenă.

În deschidere a cântat Emaa, artista din România, iar după ea a intrat Maisie Peters. Însă fanii așteaptă cu nerăbdare să-și vadă idolii pe scenă. Arena este plină până la refuz, iar spectatorii au venit din toate colțurile țării și chiar din străinătate. Vorbim de 100.000 de oameni în cele două seri de concert.

Turneul Music of the Spheres al trupei Coldplay se află în top trei cele mai bine vândute turnee din toate timpurile.

Vom auzi atât hit-uri clasice precum „Yellow”, „Fix You” și „Viva La Vida”, cât și piese noi care au ccerit deja topurile internaționale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult