Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nicolae Kidman a fost aplaudată la Festivalul de la Veneția timp de 7 minute pentru rolul din drama erotică ”Babygirl”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Nicole Kidman a revenit la festivalul de film de la Veneția cu un thriller erotic, „Babygirl” - un film despre secrete, căsătorie adevăr, putere și consimțământ. 

”Sper că va fi un film eliberator”. Așa l-a descris chiar actrița Nicole Kidman, care acum 25 de ani venea la Mostra di Venezia cu un alt film riscant "Cu ochii larg închişi", controversatul film regizat de Stanley Kubrick.

În drama erotică "Babygirl", Kidman joacă rolul unei directoare cu mare influenţă, care își pune în pericol cariera și viața de familie când începe o relaţie amoroasă, secretă, cu noul ei stagiar, tânăr și oprtunist, interpretat de Harris Dickinson.

Antonio Banderas este ... soțul din film.

La finalul proiecției filmului, în Sala Grande, spectatorii au aplaudat în picioare timp de şase minute şi jumătate. În timp ce publicul ovaţiona, Kidman a fost îmbrățișată de regizoarea Halina Reijn.

Citește și
nicole kidman
Seară magică la festivalul de film de la Veneția. Nicole Kidman a avut o apariție superbă pe covorul roșu

Nicole Kidman: ”Vreau să explorez natura umană. Vreau să sondez femeile în rolurile de film, să descopăr ce înseamnă să fii om, cu toate fațetele și labirinturile interioare. Așa că serialul „Marile minciuni nevinovate" este, de fapt, foarte diferit, dar, cu siguranță, mă lasă expusă, vulnerabilă și speriată la gândul că îl va vedea întreaga lume. Însă, realizarea acestui proiect, cu acești oameni de aici, a fost delicată, intimă și foarte, foarte profundă.”

Nicole Kidman a jucat în mai multe filme .... "riscante" de-a lungul carierei. Acum 25 de ani a venit la Veneția ... "Cu ochii larg închişi", controversatul film regizat de Stanley Kubrick, în care partenerul de distribuție era soțul său de atunci, Tom Cruise.

Vedeta din "Zece la sută" - "Call My Agent", Camille Cottin, a pășit pe covorul roșu pentru premiera filmului "Trei prieteni", aflat în competiția oficial.

India Hair și Sara Forestier sunt, de asemenea, în distribuția filmului regizat de Emmanuel Mouret. Urmărește povestea a trei prietene și relațiile lor, complicate de o aventură și date peste cap de dispariția unuia dintre parteneri, după o despărțire.

La Veneția a fost prezentată și miniseria „Disclaimer", cu Cate Blanchett, Kevin Kline și Sacha Baron Cohen în rolurile. În 7 episoade este spusă povestea unei jurnaliste care descoperă că este personaj într-o carte ce dezvăluie cel mai întunecat secret al ei.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult