Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul pentru care Kanye West nu mai iese din casă decât cu 3 Lamborghini negre

Cunoscut pentru extravaganţa sa, Kanye şochează chiar şi când e vorba de o simplă plimbare cu maşina.

Tabloidele americane au descoperit că în ultimele Kanye West nu mai iese din casă decât cu trei maşini identice, model Lamborghini Urus. Maşinile de lux sunt conduse de bărbaţi din anturajul său, care se şi îmbracă la fel, pentru ca de la distanţă să fie confundaţi cu rapperul.

 

Vezi imagini cu maşinile în galeria foto

 

Strategia este similară cu aceea folosită de preşedinţii americani din motive de securitate personală, dar este şi extrem de costisitoare.

Un singur SUV Lamborghini Urus costă 200.000 de dolari, iar vopseaua neagră mată a maşinilor folosite de Kanye costă 15.000 de dolari în plus. Pe de altă parte, averea artistului a fost estimată la un sfert de miliard de dolari

Citește și
kim kardashian
Revista People: Kim Kardashian şi Kanye West aşteaptă al patrulea copil

Nu este clar dacă prin această metodă Kanye încearcă să evite paparazzi sau eventualii rivali care ar vrea să îi facă rău.

După modelul lui Kanye, şi Kim Kardashian a început să folosească o strategie similară – ea deţine de curând mai multe maşini Range Rover identice pentru ieşiri.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult