Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Michael Madsen a fost arestat după o ”neînțelegere” cu soția. Ce s-a întâmplat

Michael Madsen a fost arestat sub acuzaţia de violenţă domestică în urma „unei neînţelegeri” cu soţia sa.  

Departamentul şerifului din comitatul Los Angeles a confirmat că, la scurt timp după miezul nopţii de sâmbătă, a primit un apel de la o femeie care susţinea că „soţul ei a împins-o şi i-a blocat intrarea în casă”. Femeia a fost identificată ulterior ca fiind soţia actorului, DeAnna Madsen.

Madsen, care a jucat în mai multe filme ale lui Quentin Tarantino, printre care „Reservoir Dogs”, „The Hateful Eight”, „Once Upon a Time ... in Hollywood” şi „Kill Bill”, a fost arestat în Malibu, California, pentru infracţiune minoră.

Actorul în vârstă de 66 de ani a depus o cauţiune de 20.000 de dolari (15.300 de lire sterline) înainte de a fi eliberat din arest.

”Sperăm să se rezolve pozitiv pentru amândoi”

„A fost o neînţelegere între Michael şi soţia sa, care sperăm să se rezolve pozitiv pentru amândoi”, a declarat pentru Variety un reprezentant al lui Madsen.

Citește și
Michael Madsen
Actorul Michael Madsen a fost arestat. Cum a fost prins de către poliţişti

În timpul carierei sale, Madsen a jucat şi în franciza cinematografică „Free Willy” în rolul lui Glen Greenwood, tatăl adoptiv al protagonistului Jesse Greenwood - interpretat de Jason James Richter în primele trei filme, din 1993 până în 1997. A mai apărut în „Thelma & Louise”, „Sin City” şi „Donnie Brasco”, precum şi în filmul din seria James Bond „Die Another Day”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult