Modifica setarile cookie
Toate categoriile

John Cena, unul dintre cei mai mari luptători din toate timpurile, și-a anunțat retragerea din activitate. Mesajul de adio

John Cena a fost de 16 ori campion mondial în lumea WWE și este considerat unul dintre cei mai mari luptători profesioniști ai tuturor timpurilor.  

Starul american de lupte John Cena a anunțat că se retrage din competiția World Wrestling Entertainment (WWE), scrie Sky News.

Vorbind la evenimentul Money In The Bank din Toronto, vedeta de 47 de ani a spus că ultimele sale apariții vor fi la Royal Rumble, Elimination Chamber și WrestleMania 41 din Las Vegas, în 2025.

John Cena a spus că a petrecut peste două decenii în WWE, iar de-a lungul carierei sale a cunoscut o „prosperitate incredibilă”, dar și „dificultăți extraordinare”.

Anunțul vedetei a fost primit de o mulțime emoționată, care a continuat să scandeze „Mulțumim, Cena!”.

Citește și
John Cena
John Cena şi-a cerut scuze fanilor chinezi după ce a numit Taiwanul „ţară” într-un interviu

„Este un gest incredibil de bunătate”, le-a răspuns Cena fanilor din arenă. „Vreau să vă mulțumesc, vă mulțumesc foarte mult că m-ați lăsat să joc în casa pe care ați construit-o”.

Cena a semnat cu WWE din 2001 – când era cunoscut sub numele de WWF – dar a evoluat cu jumătate de normă din 2018. În timpul petrecut în ring, a devenit campion mondial de 16 ori.

Este considerat în cadrul WWE drept unul dintre cei mai mari luptători profesioniști ai tuturor timpurilor.

A jucat în filme de succes și a scos un album

De asemenea, a apărut în numeroase filme, inclusiv comedia din 2015 ”Trainwreck”, cu Amy Schumer în rol principal, filmul ”The Suicide Squad” din 2021 - bazat pe benzile DC Comics - alături de Margot Robbie și, cel mai recent, comedia de acțiune de spionaj a lui Matthew Vaughn, ”Argylle”.

După ce s-a mutat în California la sfârșitul anilor 1990 pentru a urma o carieră în culturism, Cena a trecut la lupte profesioniste în 1999. A devenit rapid o vedetă în WWE, înfățișând atât personaje ticăloase, cât și eroice.

În 2005 a lansat singurul său album, ”You Can't See Me”, numit după popularul său slogan, care a ajuns pe locul 103 în topul albumelor din Marea Britanie.

John Cena a făcut, de asemenea, deliciul presei la începutul acestui an, după ce a prezentat premiul Oscar pentru cel mai bun costum.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult