Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși într-o ipostază romantică. Actorul, nemulțumit de „relația de pe social media” FOTO

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți îmbrățișându-se și având un moment romantic pe o stradă din Los Angeles.

Cei doi au fost surprinși ținându-se de mână și sărutându-se în timp ce se bucurau de o primbare la prânz. 

Cântăreața era îmbrăcată lejer, cu un top bej, cu mânecă lungă, o vestă crem și blugi largi. Affleck, la rândul său, a purtat o ținută casual.

Actorul din „Good Will Hunting”, în vârstă de 51 de ani, a fost fotografiat în timp ce își sprijină iubita de un perete și o sărută pasional.

Cu 253 de milioane de urmăritori pe Instagram, Jennifer Lopez și-a reluat povestea de dragoste cu Ben Affleck în anul 2021. Deși este actor și este obișnuit cu camerele de luat vederi, Affleck a mărturisit în documentarul „The Greatest Love Story Never Told” că nu a vrut ca relația lor să se desfășoare în ochii publicului sau pe social media.

„Când ne-am împăcat, am spus: „Ascultă, unul dintre lucrurile pe care nu mi le doresc este o relație pe rețelele de socializare””, își amintește actorul în vârstă de 51 de ani.

Citește și
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez a lansat filmul „This Is Me...Now: A Love Story” alături de soţul ei, Ben Affleck. GALERIE FOTO

„Apoi mi-am cam dat seama că nu este un lucru corect să cer asta. Este ca și cum te-ai căsători cu un căpitan de barcă și ai spune: 'Ei bine, nu-mi place apa'", spune el, conform People.

Cei doi s-au logodit în aprilie 2022. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult