Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jennifer Lopez, din nou în atenția paparazzilor. A fost văzută purtând verigheta, în ciuda zvonurilor legate de divorț. FOTO

Jennifer Lopez a fost din nou în atenția paparazzilor în New York, în timp ce se bucura de o zi petrecută în The Hamptons. Vedeta a fost văzută purtând verigheta, în ciuda numeroaselor zvonuri legate de divorț, scrie Daily Mail.

Cântăreața, în vârstă de 54 de ani, căreia i s-a alăturat managerul Benny Medina, a purtat o ținută lejeră. Jennifer a optat pentru un maiou alb și o pereche de pantaloni scurți albi. Ținuta a fost completată de o geantă maro, pe care a asorat-o cu o curea, o pereche de ochelari de soare și niște șlapi.

Vedeta și-a prins părul într-un coc lejer și și-a completat look-ul cu o pereche de cercei mari din aur. Ea a fost alături de managerul ei, Benny.

Și soțul lui Jennifer, Ben Affleck, a fost văzut miercuri purtând verigheta, în timpul unei excursii la Los Angeles.

Cei doi s-au logodit pentru prima dată din 2002 până în 2004, reaprinzându-și dragostea în 2021. Affleck a cerut-o din nou în căsătorie în anul următor. Perechea s-a căsătorit în Las Vegas și în Georgia în iulie și, respectiv, august 2022.

Lopez nu a dat niciun detaliu în legătură cu zvonurile că se îndreaptă spre divorț și că își vând conacul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult