Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jared Leto a fost foarte încântat de festivalul Electric Castle: "O să mai venim”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Final electrizant în ultima noapte a festivalului Electric Castle de la Bonţida. Spectatorii au aplaudat la scenă deschisă trupa americană Thirty Seconds to Mars şi au dansat până dimineaţa.

Deşi mulţi dintre participanţi ar mai fi avut energie pentru încă o noapte de distracţie, cu toţii pleacă luni spre casele lor.

În cele 5 zile de festival, peste 200.000 de oameni au trecut pragul Castelului. Păreri de rău că ediția din acest an a festivalului a ajuns la final și dorința de a profită cât mai mult de ultimele ore de distracție - asta au simțit tinerii aflați duminică seară la Castelul Bánffy de la Bonțida.

Celebra trupă Thirty Seconds to Mars, care și-a făcut apariția pe scenă cu puțin înainte de miezul nopții, i-a determinat până și pe fanii din America să vină la festivalul din Cluj.

Fan: "Am venit la Electric Castle special pentru ei. Este un festival minunat, am fost la multe festivaluri, dar chiar e cu adevărat frumos".

Citește și
electric castle
Electric Castle, o experiență spectaculoasă. Imagini inedite de la festival

Cei mai înfocați fani ai festivalului au fost cuprinși de nostalgie pentru câteva momente: "Îmi pare rău că se termină, sunt pentru a două oară aici.”

Și, cu siguranță, toți așteaptă cu nerăbdare ediția următoare: ”A patra ediție, suntem veterani. Numărăm zilele până la următoarea ediție, așa facem tot timpul".

Pe de altă parte, sunt și tineri care recunosc că ringul de dans i-a cam lăsat fără energie.

Jared Leto, vocalul trupei Thirty Seconds to Mars, a fost impresionat de atmosfera de la Electric Castle: "O să mai venim. Trebuie să vă spun că acesta este unul dintre cele mai frumoase locuri în care am fost."

Peste 200.000 de oameni din toate colțurile țării, dar și din străinătate, s-au distrat anul acesta la cea de a 7-a ediție a festivalului Electric Castle.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult