Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ivana Knoll, fostă Miss Croația, face senzație pe Instagram, după ce a pozat topless. Imaginea a devenit imediat virală

Fotomodelul croat Ivana Knoll, devenită celebră în întreaga lume după ce a apărut în timpul Cupei Mondiale de fotbal Qatar 2022, și-a încântat fanii de pe rețelele de socializare după ce a publicat o fotografie topless.  

Bineînțeles, imaginea Ivanei a devenit virală, înregistrând pe Instagram peste 230.000 de like-uri, dar și mii de comentarii.

”Fotografia este clar provocatoare, dar în același timp și elegantă, pentru că a ales cu grijă ce arată și ce lasă la nivelul imaginație” - notează cotidianul spaniol Marca.

O mare susținătoare a echipei naționale de fotbal a Croației și o pasionată de sport, Knoll a ajuns să fie numită ”iubita Cupei Mondiale" în timpul Cupei Mondiale din Qatar 2022, după ce a apărut de mai multe ori în tribune purtând tot felul de ținute îndrăznețe, cu tema Croației.

Vedeți mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus!

Echipa ei națională a ajuns până în semifinale, unde a pierdut cu 3-0 în fața unei echipe puternice a Argentinei, însă și-a asigurat o medalie de bronz cu meciul disputat pentru locul trei, cu o victorie de 2-1 în fața Marocului.

Cu aproape 3,5 milioane de urmăritori pe Instagram, Ivana a urcat imediat pe ”scena influencerilor” încă de anul trecut, datorită frumuseții sale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult