Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cynthia Nixon face greva foamei. Actriţa din Sex and the City cere armistiţiu permanent în Fâşia Gaza | FOTO

Actriţa Cynthia Nixon, cunoscutădin serialul Sex and the City, face greva foamei în faţa Casei Albe şi cere un armistiţiu permanent în Fâşia Gaza.  

„În şapte săptămâni, Israelul a omorât mai mulţi civili pe o minusculă fâşie de pământ decât au fost ucişi în 20 de ani în tot Afganistanul. Nu mai pot să văd oameni justificându-se spunând că pierderile civile sunt o consecinţă normală a războiului. Aceste cifre n-au nimic banal. Aceste morţi n-au nimic banal”, denunţă Cynthia Nixon.

Actriţa din Sex and the City este în greva foamei de cinci zile împreună cu alţi activişti. Printre altele, Cynthia Nixon i-a cerut preşedintelui Joe Biden să dea dovadă de „empatie”.

„Facem această grevă a foamei pentru a pune în lumină acţiunile preşedintelui Joe Biden”, a declarat luni un reprezentant democrat al statului New York, Zohran Mamdani.

„Acţiunile preşedntelui Joe Biden sunt cele care conduc la bombardarea palestinienilor, la înfometarea lor. Ne înfometăm şi noi înşine, pentru a face vizibil ceea ce este adesea şters, şi anume experienţa palestiniană”, a denunţat el, conform news.ro. 

Citește și
Cynthia Nixon
Cynthia Nixon, posibilă candidată la funcția de guvernator al NY

Statele Unite urmează să trimită în Egipt trei aviaone militare încărcate cu ajutoare umanitare destinate Fâşiei Gaza - începând de marţi - au anunţat oficiali de la Casa Albă.

Cynthia Nixon - angajată în politică de mai mulţi ani şi o apropiată de ideile lui Bernie Sanders - a candidat în alegerile primare democrate de la New York în 2016, însă a fost înfrântă şi nu a devenit guvernatoarea acestui stat. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult